Privé of zakelijk in een leaseauto rijden nu voordelig bij autofinancier!

Privé of zakelijk in een leaseauto rijden

Wil jij nu voordelig Privé of zakelijk in een leaseauto rijden? Een tijdje geleden was ik op een verjaardag van een vriend van mij. Hier waren veel leeftijdsgenoten die net begonnen waren met werken. Toen zag ik aan de straat een luxe mooie auto staan. Ik dacht dat deze van iemand uit de straat was totdat ik met een oud vriend van mij een gesprek had. Hij vertelde mij dat hij een aantal weken geleden bij een nieuw bedrijf als accountmanager was gestart. Voor zijn werkzaamheden moet hij veel reizen en had hij hierdoor ook een lease auto van het bedrijf gekregen. Dit bleek de auto te zijn die ik voor het huis had zien staan. Ik was hier erg van onder de indruk! Hij vertelde mij dat ze deze tegen voordelige prijzen konden leasen. 

Privé of zakelijk in een leaseauto rijden

Jaarcontract

Autofinancier kon je kiezen om zowel Privé of zakelijk in een leaseauto rijden. Ze hadden hiervoor gekozen om zakelijk te leasen omdat dit erg voordelig was voor het bedrijf. Na het bekijken van de website kwam ik erachter dat je de keuze had uit vele verschillende auto’s! Van Opel tot aan Volkswagen. Ik ben nu ook van plan om binnenkort hier een auto te gaan leasen. Mocht jij ook dezelfde plannen als mij hebben dan raad ik jou zeker aan om de website van deze organisatie te bekijken. Ook kan je altijd contact op nemen met een van de adviseurs van het bedrijf welk jou graag te woord willen staan! Dus twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met hen op!