Ervaar de fysieke kracht van coaching

coaching

Wil jij ook de fysieke kracht van coaching ervaren, dan ben je hier aan het juiste adres. Joop van Beek heeft al meer dan 20 jaar ervaring hiermee. Hij heeft ook het Genna Well-Being Concepts opgericht. Nadat ik even met mijzelf in de knoei zat, ben ik naar een oplossing gaan zoeken. Op een bepaald moment in mijn leven wist ik mij echt geen uitweg meer te vinden. Wat ik hier ook aan probeerde te veranderen, het lukte mij niet. In plaats ik uit het dal zal kruipen, glee ik steeds verder weg. Het  Genna Well-Being Concepts heeft mij op een gegeven moment goed geholpen en kon ik weer mijn eigen lichaamsenergie vinden. coaching

Door coaching, heb ik mijzelf weer gevonden

Wat heb ik een vervelende periode achter de rug, eentje waar ik liever niet meer aan herinnerd word. Vooral mijn naaste omgeving heeft het hierdoor erg te voortduren gehad en daar schaam ik mijzelf nog het meeste voor. Nadat ik in de gaten had dat ik een hoge muur om mijzelf aan het bouwen was, heb ik de hulp van Joop van Beek ingeschakeld. Hij weet als geen ander hoe je door middel van coaching de draad in het leven weer op kan pakken.